کتاب «ازانشا تا نویسندگی» نوشته جعفر ربانی با آموزش ابتدائی نوشتن تا نویسنده شدن به زبانی ساده برای عموم کسانی که علاقه‌مند به نوشتن هستند در انتشارات مدرسه چاپ و در کتابفروشی‌ها عرضه شده است.

به گزارش روابط عمومی انتشارات مدرسه؛ این کتاب با نگاهی نسبتاً متفاوت به نگاه مولفان  نوشتن و انشا‌ نویسی را که نقطه آغاز هنر نویسندگی است  مورد بررسی قرار داده است. به گفته ربانی: « کتاب از انشا تا نویسندگی همانطور که از اسمش پیداست  مسیری را برای خواننده انتخاب و ترسیم می‌کند که از قدم‌های اول نوشتن شروع می‌شود و تا نویسنده شدن پیش می‌رود. ساختار کتاب هم بر همین اساس در سه بخش تنظیم و تألیف شده است. بخش اول کلیاتی راجع به نوشتن وابعاد آن مطرح می‌شود بدون این که دستور العمل خاصی به خواننده بدهد.  در بخش دوم: دستورهایی نسبتا ساده برای انواع نوشتن مطرح می‌‌شود. نوشتن ادبی. نوشتن علمی . نوشتن داستان. نوشتن سفرنامه .نوشتن طنز. تمام این دستورها با کار عملی همراه است. یعنی خواننده در آخر هر بخش یکی دوتا کار عملی هم می‌تواند انجام دهد. در بخش سوم: معرفی گزیده ای از آثار نویسندگان و مترجمان نامدار معاصر است که می‌تواند یک اثر مستقل هم باشد».

او در مورد آثار برگزیده گفت:« این آثار هم بر اساس انواع ادبی تنظیم شده است. البته خیلی روشن است کسی انتظار ندارد با خواندن این کتاب نویسنده شود ولی راه و مسیر نوشتن را پیدا می‌کند. گرچه کتاب به لحاظ نامش یک کتاب تخصصی محسوب می‌شود  اما عمومی است و در عین حال به نظر مؤلف یک کتاب کلیدی است و اگر با علاقه خوانده شود خواننده می‌تواند به منابع تخصصی و رشته‌های خاص نوشتن و نویسندگی رهنمون شود».

 از انشا تا نویسندگی با قیمت ۳۰۰۰۰ تومان در فروشگاه‌های سراسر کشور و همچنین در فروشگاه مجازی انتشارات مدرسه موجود است.